Intressant

Helst ska man skriva något som får en att verka lycklig, för vem blir intresserad av någon som är ledsen eller bitter?

Så inget får verka jobbigt när man pratas. Tror jag är bland de enda jag känner som inte bara svarar "bra" på reflex när någon svarar hur det är. Det är klart man inte behöver slänga ur sig sitt livs plågoandar, men tvånget känns så onödigt.
Ponton hade kommit, och jag blev lycklig över en kort novell jag läste på toaletten. Jag tror jag ska skaffa anteckningsblock med ljublå linjer, det är fint. Det är väl mycket funkis på fysiska institutionen och chalmers. Jag har aldrig tyckt om det. Hah, Klara och jag hade delade meningar lite om hur vi skulle inreda här. Hon var mer för det moderna stuket. Jag vet inte, vi har iallafall någon sorts kärna av gemensam smak - det har vi ju känt hela tiden. Jaja, det spelar väl ingen roll längre. Men jag hade velat det.

BarrdoftIkväll hälsade vi på Henrik och Isak och levererade en gran. Efteråt klädde vi vår egen med åratals åstadkommanden i julprydnadsväg. Jag hade saknat doften av gran, insåg jag.

Snö

Jag kommer till Hälsingland på kvällen och det är som att resa tillbaka i tiden. Till när vintrarna var snöiga och hela mitt liv när jag bodde här. Det är lite läskigt hur snabbt sånt kan försvinna när man hamnar i en annan omgivning. Jag har kanske för lite kontakt domhäruppemed. Nog. Och jag vill åka skridskor, igen! Det gick så himla bra nere på Lisebergs isbana. Jag liksom flög fram och det var riktigt läskigt för jag hade ingen hjälm och det brukade jag alltid ha förr när jag var liten för sex år sen och var jättedålig på att åka.

Häruppe ska jag hjälpa mor med hushållsarbetet, kasta snöbollar, läsa Stridos och Anis böcker, spela Starcraft med Joha, plugga och syssla lite med endel projekt jag har. Upptäcka gamla minnen och göra endel nya.

RSS 2.0