Alléer

är trevliga att gå igenom, men det tar några år innan de vuxit upp, och någon måste plantera dem. Men när man gjort det, att se den växa fram.
Jag vill ha ett hus och en trädgård, någon gång. Och Göteborg är inte att tänka på, alls. Jag saknar snön. Så.
Även om hösten är fin här, och jag hittade mitt sittunderlag i skolan (som jag sen måste förlagt i en annan sal). Sen ska jag gå en promenad med ett gammalt block jag kom att tänka på.

Monsunen

Jag sprang upp på Ramberget. Sådär fort så att jag egentligen inte orkar och det smakar blod i munnen när man kommer upp. Det blåste riktigt mycket och det var ingen annan däruppe, utom några i bil. Innanför dörren igen kommer det. Det stora regnet. Lite önskar jag att jag fortfarande var kvar därute.

men det är tråkigt att vara sjuk också. Kanske om jag börjar äta jättemycket frukt, om jag kanske slipper bli sjuk hela tiden. Jag ska nog börja iallafall. Får ju studiemedel nu, och frukt är gott.

Fart!

Jag hade en seg morgon, nivet när man sitter och tittar på timmeslånga filmer på ojtube och strötypsnittsurfar efter en fräck sans-serif till tidningen. Men nu har jag kommit igång, och ska städa upp här lite innan jag tar itu med pluggandet.

Det nästan enda som är drygt med hösten är att fingrarna blir så stela av kylan, så det går dåligt att plocka på gitarren. Kasst! Åh, jag ska ha ajvar till maten idag. Helt klart underskattad röra. Man borde kunna göra sånt själv.. Borde använda mixern mer än vad jag gör.

Det känns bra. Med allt, nästan. Jag ligger efter med det mesta, såklart, men jag tycker iallafall om det jag måste göra. Det kommer bli bra, vad som än blir. Jag är upplagd för nya vanor, gamla vanor, nya planer, gamla planer. Och idéer och projekt. Som det ska vara - här kommer jag!

(Och jag får nog gå ut en sväng, trots att det regnar så. Rackarns att Klara tog sina gummistövlar.. )

RSS 2.0