Midsommar

Jag minns att förra årets midsommarafton var potatisen väldigt god, och Ingo hade gjort olika varianter av tofusill som smakade konstigt. Det blev inte lika god potatis denna gång, men vi grillade och det blev en såndär smak av grill. Liksom som av glöden. Sen blev jag mest trött på alkoholkulturen. Ibland gör man saker för andra trots att man inte vet om man verkligen bidrar med något. Kanske för att man tänker att det bidrar till en själv.

Blåsväder

Jag har flyttat. En korridor och möbler som inte är mina. Men idag har jag hämtat ett par fina nya stolar. Mer mitt så. Mer mitt hem kanske än på länge. Fast det är lite svårt att trivas där än. Innan jag har mat i skafferiet. Innan jag har ordnat en internetuppkoppling. Innan jag börjat trivas i köket. Så jag letar efter andra ställen också. Mest för att jag vill bo själv. Läget är bra. Det finns en jättefin frukt- och grönsaksaffär nere på Vårväderstorget, och ett berg helt inpå knuten man kan gå upp på och ta med folk till. Överhuvudtaget kan jag bjuda in folk nu, till köket jag delar med de andra två och balkongen det ibland är okända människor på.

Jag är ledig ett okänt antal dagar till. Det är svårt att få kontakt med Volvo om när det nu var jag skulle börja. Jag hade inget att skriva på när de ringde mig på bussen i Genève. Det ställer en hel del krav på en för att man inte ska bli ensam om dagarna. Men jag har egentligen en hel del att göra, och en del folk att träffa och en del ställen att resa till. Så jag får börja planera in så kanske det känns mer strukturerat och jag tar mig framåt. Och så jag känner mig sån också. Ikväll känner jag mig mest ensam.

RSS 2.0