Frosten!

Igår började december, min månad! Solen går ned klockan fyra, och igår hade vi en fantastisk fullmåne här när jag gick till min föreläsning som jag missat halva av för jag ville hinna äta med Klara, och vi hade faktiskt varit superduktiga och handlat så mycket mat att vi knappt fick hem det och träffat en massa trevliga människor på affären som pratade med oss, och när jag blir stor ska jag ha råd att köpa grönsaker där på torget. Det är samma soliga väder idag, bara att idag är marken frostig och glittrar, och höghusen här lyser oranga med ljusstakar i fönstren när Klara sprang ned till bussen och jag vinkade i fönstret och hon såg så glad ut.

Idag diskar jag och lyssnar på Doktor Kosmos och förbereder mitt prat till studiecirkeln lite. Hoppas det blir massor av snö till jul, jag vill åka skidor, och hoppas vi har stavar så det räcker. Det har vi nog. Ska kolla upp saker till tidningen våran också. Den kommer bli helt knasigt bra. Men nu måste jag bli av med disken här. (Och jag åt rester idag, bara en så sak kan ju göra vilken dag som helst helt suprig!)

Kommentarer
Postat av: Hanna

sv: Jag skulle så gärna velat lyssna på henne! Den rösten, och det kreativa låttexterna. Hon verkar dessutom vara en så himla trevlig person, om man tittar på intervjuer.

2009-12-12 @ 01:32:36
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: EN härlig PERSON

HEJ AKSEL

2009-12-12 @ 19:50:17
URL: http://bagatallerna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0